SIÓFOKI TENISZ KLUB

Siófok KC: a teniszért, a teniszezőkért

Untitled Document
Pályafoglalás

Teniszpályák foglalása csak regisztrált felhasználók számára elérhető. Kérjük regisztráljon, vagy jelentkezzen be honlapunkra! Regisztrációját a Pályafoglalási feltételek valamint a Fizetési feltételek elfogadása esetén küldheti el.

Pályafoglalási feltételek

Az online foglalás regisztrált felhasználók számára elérhető szolgáltatás. A regisztráció e-mailben történt visszaigazolását követően jelentkezzen be felhasználónevével és kapott jelszavával, majd kattintson a Teniszpálya foglalás menüre. Itt a dátum megadása után válassza ki a pályát, valamint a kívánt kezdő időpontot és kattintson a megfelelő zöld négyzetre. Ekkor 1 óra időtartam foglalódik.

Maximum két óra időtartam foglalható egy pályán, és maximum 2 pálya foglalható egyszerre, ettől eltérő igényét kérjük telefonon jelezze!

Önnek legkorábban 3 hónappal előre van lehetősége teniszpályát foglalni. A foglalást legkésőbb 48 órával a lefoglalt időpont előtt lehet lemondani a Saját fiókba bejelentkezve.

Ki nem használt foglalás esetén pályafoglalását korlátozzuk.

Fizetési feltételek

A teniszpálya foglalását Ön a biztonságos online Paypal fizető gombra kattintva térítésmentesen fizetheti ki. A Paypal rendszer használatához ingyenes regisztrációra van szükség a www.paypal.com oldalon. A foglalás díja 2350.- Ft (kezelési költséget tartalmazza).

Klubtagok és bérlettel rendelkező vendégeink a helyszínen készpénzben, vagy bérletük terhére is foglalhatnak pályát honlapunkon.

Ki nem fizetett foglalás esetén pályafoglalását korlátozzuk.

Az üzemeltetőről
A 2013-tól felújított és fejlesztett Siófoki Tenisz Klubot a Siófok Kézilabda Club üzemeleteti.
© Siófoki Tenisz Klub